Becsvölgye Önkormányzata

Település rendezési terv módosítás

TÁJÉKOZTATÓ

 

Tisztelt lakosság, érdekképviseleti, civil és

gazdálkodó szervezetek, vallási közösségek!

 

Tájékoztatom a Tisztelt a lakosságot, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, vallási közösségeket (a továbbiakban: partnereket), hogy Becsvölgye Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 42/2022. (V.12.) számú határozatával Becsvölgye község településrendezési eszközeinek módosítását határozta el.

A településrendezési eszközök módosítása során a lakossággal, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetekkel, vallási közösségekkel történő tájékoztatás és véleményeztetés a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról, és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet, és Becsvölgye Községi ÖnkormányzatKépviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2022. (V.13.) önkormányzati rendeletében meghatározott szabályok szerint történik.A jogszabályok megismerhetőek a Nemzeti Jogszabálytár internetesfelületen, a  www.njt.hu  portálon.

Becsvölgye község Önkormányzati Képviselő-testülete a jelen tájékoztató közzétételével, és az elkészült tervezet egyidejű, honlapon történő közzétételével kezdeményezi a településrendezési eszközök módosítása elkészült tervezetének véleményeztetését a partnerekkel. Az érintett partnerek észrevételt, javaslatot tehetnek, véleményt nyilváníthatnak a településrendezési eszközök módosítására vonatkozóan.

A településrendezési eszközök módosítása elkészült tervezete feltöltésre került és megtekinthető az önkormányzat honlapján a Település rendezési terv felületen.

Az észrevételt, javaslatot, véleményt az érintett partnerek 2022. június 3. napjától 2022. június 22. napjáig tehetnek annak

a) papíralapon Becsvölgye község polgármestere részére (8985 Becsvölgye Kopácsai út 15. címre) történő megküldésével, az önkormányzat hivatalában ügyfélfogadási időben (H-Cs 800 - 1200 és 1300 - 1600, P 800- 1200) történő benyújtásával, vagy

b) elektronikus levélben történő megküldésével a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre 1600 óráig.

 

A településrendezési eszközök módosításával kapcsolatban lakossági fórum kerül megtartásra a

 

Faluházban (8985 Becsvölgye Kopácsai út 15.)

2022. június 14. napján (kedden)

17.00 órakor.

 

Írásban történő észrevétel, javaslat, vélemény közlése esetén a partnernek meg kell jelölnie az adott egyeztetési eljárás tárgyát, a partner nevét, és címét, valamint az észrevétel, javaslat, vélemény indokolását. Ezen adatok megadása szükséges a partner részéről a lakossági fórumon szóban tett észrevétel, javaslat, vélemény esetén is.

 
 

 

Pályázatok

 

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA-10

palyazat2

Pontos idő

 

Névnap

Ma 2024. június 17., hétfő, Laura, Alida és Alina napja van. Holnap Arnold és Levente napja lesz.
<