Becsvölgye Önkormányzata

Bursa Hungarica pályázat 2018

H í r d e t m é n y

Becsvölgye Községi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2018. évre BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZATOT hirdet felsőoktatási hallgatók, illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.


A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: http://emet.gov.hu
A pályázati adatok feltöltése a regisztrációt követően lehetséges.
Azok a pályázók, akik a korábbi évben regisztráltak a rendszerben, újra nem regisztrálhatnak, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER- BURSA rendszerbe.

A pályázattal kapcsolatos információkat a linkre kattintva tekinthetik meg.

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot a pályázónak kinyomtatva és aláírva a Teskándi Közös Önkormányzati Hivatal Becsvölgyei Kirendeltségén 8985 Becsvölgye, Kopácsai út 53. kell benyújtania a kötelező mellékletekkel együtt.

A pályázat benyújtási határideje: 2017. november 7. (kedd)

A beérkezett pályázatokat a települési önkormányzat bírálja el 2017. december 7-ig.
A települési önkormányzat döntéséről 2017. december 11-ig, a Támogatáskezelő 2018. március 9-ig az EPER-Bursa rendszeren keresztül értesíti a pályázókat.

 

Becsvölgye Községi Önkormányzat

Pályázatok

 

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA-10

palyazat2

Pontos idő

 

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
<